Jump to content



Photo
- - - - -

Avatar upload not working


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 Gwaihir

Gwaihir

    Junior Member

  • Members
  • 113 posts

Posted 22 November 2016 - 01:13 PM

Is this an issue with Chrome or the site?  trying to upload a avatar and it just spins and spins. 


  • 0

#2 NJCubScouter

NJCubScouter

    Moderator

  • Moderators
  • 5753 posts

Posted 22 November 2016 - 03:07 PM

Gwaihir,

 

Your question has been passed along to the site administrator and hopefully there will be an answer soon.


  • 0

#3 Gwaihir

Gwaihir

    Junior Member

  • Members
  • 113 posts

Posted 22 November 2016 - 03:44 PM

thanks! 


  • 0

#4 Stosh

Stosh

    BSA Heretic

  • Members
  • 11739 posts

Posted 22 November 2016 - 06:12 PM

Is this an issue with Chrome or the site?  trying to upload a avatar and it just spins and spins. 

 

This seems to be indicative of most of the threads on this forum as well.  Maybe the admins could check into that as well.


  • 0

Stosh

 

There's a reason why I don't always answer the phone, doorbell or comments on forums.  :)


#5 WonderBoy

WonderBoy

    Junior Member

  • Members
  • 6 posts

Posted 29 November 2016 - 04:47 PM

I've also been unable to upload an avatar from either Firefox or Safari on a Mac.


  • 0

#6 Gwaihir

Gwaihir

    Junior Member

  • Members
  • 113 posts

Posted 02 December 2016 - 01:05 PM

any word on a resolution?  thanks! 


  • 0

#7 NJCubScouter

NJCubScouter

    Moderator

  • Moderators
  • 5753 posts

Posted 06 December 2016 - 03:01 PM

Still working on getting an answer, thanks for your patience.  :)


  • 0

#8 Gwaihir

Gwaihir

    Junior Member

  • Members
  • 113 posts

Posted 07 December 2016 - 09:41 AM

Still working on getting an answer, thanks for your patience.   :)

 

cool! thanks for the answer, much appreciated! 


  • 0

#9 Gwaihir

Gwaihir

    Junior Member

  • Members
  • 113 posts

Posted 13 April 2017 - 08:37 AM

Hi all, 

 

Just tried again to upload a photo with no luck.  I assume there is still no word on resolution from the provider.  Just wanted to check in.  thanks. 


  • 0

#10 Col. Flagg

Col. Flagg

    Senior Member

  • Members
  • 737 posts

Posted 13 April 2017 - 08:50 AM

Hi all, 

 

Just tried again to upload a photo with no luck.  I assume there is still no word on resolution from the provider.  Just wanted to check in.  thanks. 

 

Interesting. Have you tried using a different theme and seeing if you have the same problem? Sometimes themes have different code bases, as evidence by the theme that was/is causing a log on prompt.


  • 0

#11 qwazse

qwazse

    Senior Member

  • Members
  • 6209 posts

Posted 13 April 2017 - 09:21 AM

Interesting. Have you tried using a different theme and seeing if you have the same problem? Sometimes themes have different code bases, as evidence by the theme that was/is causing a log on prompt.

Flagg, your new avatar is not visible in posts. It is coming up as a "photo" button. Clicking on it takes me to your profile, where I can actually see the image. Changing themes hasn't helped.


  • 0

#12 Col. Flagg

Col. Flagg

    Senior Member

  • Members
  • 737 posts

Posted 13 April 2017 - 09:31 AM

Flagg, your new avatar is not visible in posts. It is coming up as a "photo" button. Clicking on it takes me to your profile, where I can actually see the image. Changing themes hasn't helped.

 

Odd, because I have flushed cache and reloaded and it comes up for me.


  • 0

#13 NJCubScouter

NJCubScouter

    Moderator

  • Moderators
  • 5753 posts

Posted 13 April 2017 - 09:41 AM

I see Col. Flagg's photo.  Well, it's really a photo of the character from MASH...


  • 0

#14 Col. Flagg

Col. Flagg

    Senior Member

  • Members
  • 737 posts

Posted 13 April 2017 - 10:08 AM

I see Col. Flagg's photo.  Well, it's really a photo of the character from MASH...

 

One in the same. ;)


  • 0

#15 RememberSchiff

RememberSchiff

    Your Friendly Neighborhood ModeratorMan

  • Moderators
  • 2422 posts

Posted 13 April 2017 - 11:27 AM

Col. Flag avatar sacrifice has not gone unnoticed. :)

 

Col. Flag changed his avatar this afternoon and at least for me, it does not display. I suspect it is because the forum software has not processed it into a thumbnail (avatar) - a .png file 100x100 pixels.

 

Click on his new empty avatar and you see a 404 file not found error, note file name.

 

http://scouter.com/u...g?_r=1478803639

 

Now if Col. Flag or a moderator looks at his Profile photo. It is on the server but the filename is different there is no "thumb" in the name. It is his original upload a jpg file 210 x 158 pixels.

 

http://scouter.com/u...g?_r=1478803639

 

photo-44655.jpg?_r=1478803639

 

Note the above image will change if he changes profile photos. I notice one photo actor inside with a field cap, another actor outside with a helmet.

 

P.S. I attempted to attach the latter image file (actor outside with a helmet) to this post without success. I tried (under Full Editor/Attach Files both the basic uploader and the advanced uploader with both a jpg and png (100x100pixel) versions. The advanced uploader returned "Upload Skipped Error500" which is a generic error.

 

IMO, a server side problem.

 

 


Edited by RememberSchiff, 13 April 2017 - 12:07 PM.

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users


IPB Skin By Virteq