Jump to content



Photo
- - - - -

Tracking Any Bugs Or Feature Requests For The New Forum


  • Please log in to reply
177 replies to this topic

#41 Stosh

Stosh

    BSA Heretic

  • Members
  • 12165 posts

Posted 08 April 2015 - 07:47 AM

HTML Markup code is not seen at all:

1) put your curser into the message box as if you are going to post a message.

 

Okay

 

2) At the top there is al light blue top margin that says "Reply to this topic"..

 

Okay

 

3) Below that is your icon and to the right is a darker blue border box.. look at the top margin of the dark blue border box.. Follow it to the very top right corner..  There should be a tiny arrow surrounded by a tiny square..

 

NOT Okay  This is the problem there is nothing in the upper right hand corner of the reply box.  I have tried clicking when there is nothing there, hovering to see if something appears, etc. etc. but no arrow, no menu, no greyed out anything.

 

So here's the crux of the problem: simply put: in most courteous and friendly, kind manners: WHERE IN H..L IS THE D...M ARROW!!!  :)   Please and thank you very much.

 

:)

 

I have also looked in the profile settings that HELP says is a toggle switch that goes back and forth between the basic editor and the HTML editor.  Well, that is exactly the same problem as the "little black arrow", it doesn't show up anywhere so as to set the editor.

 

4) Click on the arrow. It should display the HTML markup.


  • 0

Stosh

 

There's a reason why I don't always answer the phone, doorbell or comments on forums.  :)


#42 NJCubScouter

NJCubScouter

    Moderator

  • Moderators
  • 5986 posts

Posted 08 April 2015 - 07:47 AM

This should be in italics, this should not.

 

Just testing using the html codes like Mozartbrau.


  • 0

#43 Gone

Gone

    Senior Member

  • Members
  • 1811 posts

Posted 08 April 2015 - 08:20 AM

Stosh, does this help?

 

H0Wm8rT.png


  • 0

#44 Stosh

Stosh

    BSA Heretic

  • Members
  • 12165 posts

Posted 08 April 2015 - 08:23 AM

Sorry, my screen print didn't download.

 

Okay when I go into the reply box, I get:

 

Reply to this topic in upper left corner.

 

My avatar just below that.

 

A blue box to type in with a triangle in the lower right side to resize the box.

 

A Post button at the bottom right along with a more reply options.

 

That's it, nothing more.


Edited by Stosh, 08 April 2015 - 08:26 AM.

  • 0

Stosh

 

There's a reason why I don't always answer the phone, doorbell or comments on forums.  :)


#45 Stosh

Stosh

    BSA Heretic

  • Members
  • 12165 posts

Posted 08 April 2015 - 08:32 AM

I figured if I was the only one with this problem, I had better reboot my machine. 

 

Did that.

 

Same old, same old.


  • 0

Stosh

 

There's a reason why I don't always answer the phone, doorbell or comments on forums.  :)


#46 NJCubScouter

NJCubScouter

    Moderator

  • Moderators
  • 5986 posts

Posted 08 April 2015 - 08:36 AM

Stosh, maybe there is some setting in your browser that needs to be changed? 


  • 0

#47 Gone

Gone

    Senior Member

  • Members
  • 1811 posts

Posted 08 April 2015 - 08:42 AM

Sorry, my screen print didn't download.

 

Okay when I go into the reply box, I get:

 

Reply to this topic in upper left corner.

 

My avatar just below that.

 

A blue box to type in with a triangle in the lower right side to resize the box.

 

A Post button at the bottom right along with a more reply options.

 

That's it, nothing more.

 

 

Stosh, it sounds like you are seeing this?

17wDIGs.png

 

If this is what you are seeing, go to my post above and click on that arrow on the right. That will hide and unhide the editor bar.


Edited by Mozartbrau, 08 April 2015 - 08:44 AM.

  • 0

#48 Stosh

Stosh

    BSA Heretic

  • Members
  • 12165 posts

Posted 08 April 2015 - 08:47 AM

Okay guys, call off the dogs!  NJCubScouter tipped me off.

 

I switched to Internet Explorer and I get an entirely different layout and all the editing features.

 

Make sure the admins become aware of this.  Firefox is the browser I have been using.

 

When I come up with a browser solution to the problem, I'll pass it along.


  • 0

Stosh

 

There's a reason why I don't always answer the phone, doorbell or comments on forums.  :)


#49 Gone

Gone

    Senior Member

  • Members
  • 1811 posts

Posted 08 April 2015 - 08:48 AM

Just in case my post above is not clear, here is the arrow to click to toggle the editor bar from hide and unhide....

 

D0PmslG.png


  • 0

#50 Stosh

Stosh

    BSA Heretic

  • Members
  • 12165 posts

Posted 08 April 2015 - 08:50 AM

Stosh, it sounds like you are seeing this?

17wDIGs.png

 

If this is what you are seeing, go to my post above and click on that arrow on the right. That will hide and unhide the editor bar.

 

Yes, I was seeing your screen print, but it didn't have the black arrow in the upper right of the blue box margin.

 

Thanks for trying to help!  Appreciate the effort every one put in, but with Internet Explorer showing everything I can at least post dynamically now.  Firefox settings were somehow blocking the website.  Even the site layout is far different between the two.  I'll have to do some research on this and find out what Firefox is up to.

 

Thanks again.


  • 0

Stosh

 

There's a reason why I don't always answer the phone, doorbell or comments on forums.  :)


#51 NJCubScouter

NJCubScouter

    Moderator

  • Moderators
  • 5986 posts

Posted 08 April 2015 - 09:13 AM

Stosh, I had a similar problem with the old (2013-2015) forum software, I think I had to switch browsers twice.  Of course, there it was the difference between not being able to use the forum at all and using a poorly-functioning system.  Here the difference is between a forum that works and one that works a little more conveniently.  :)


  • 0

#52 moosetracker

moosetracker

    Senior Member

  • Members
  • 3587 posts

Posted 08 April 2015 - 09:34 AM

thanks Mozartbrau for doing the pictures I could not (now how did you do that?)..  

 

Stosh I am happy you are now HTML enriched..


  • 0
MooseTracker

#53 Stosh

Stosh

    BSA Heretic

  • Members
  • 12165 posts

Posted 08 April 2015 - 10:12 AM

Me too.  Now I can play with the grownups.


  • 0

Stosh

 

There's a reason why I don't always answer the phone, doorbell or comments on forums.  :)


#54 Gone

Gone

    Senior Member

  • Members
  • 1811 posts

Posted 08 April 2015 - 10:17 AM

thanks Mozartbrau for doing the pictures I could not (now how did you do that?)..  

 

Pretty easy to post screen shots:

 

  1. Use your keyboard to print screen. Varies based on your PC but usually Fn (function) and "Prnt Scrn". Sometimes it's Alt and the "print screen" key.
  2. Open any graphics program. Control-V to paste. Crop or edit as you need to.
  3. Save the file as a png or jpg.
  4. Go to www.imgur.com. Upload the picture (browse desktop, select file, upload). No account necessary.
  5. Imgur will show you the uploaded picture. Click on the picture and the URL at the top will be the location of your graphic.
  6. Copy the URL. Come back here and, using the advanced editor, select the picture icon and paste the URL. Save and post.

That should do it. Let me know if you have any problems. You can PM me and happy to help.


  • 0

#55 moosetracker

moosetracker

    Senior Member

  • Members
  • 3587 posts

Posted 08 April 2015 - 11:45 AM

Ok, thanks Mozart. I bookmarked imgur.com.. It was between the need to find someplace to post my pictures if I could not simply browse and attach them to the post, or someone explaining how to attach the pictures directly and not having to deal with the url piece..

 

I have SnagIt which does my screen capture, but have also used getting a printscreen and pasting it into Microsoft Paint for computers that have no screen capture tool or image software beyond what MS Windows provides them with. I have also uploaded many a picture to different forums.. It was just the URL piece that through me..


Edited by moosetracker, 08 April 2015 - 11:46 AM.

  • 0
MooseTracker

#56 blw2

blw2

    Troop Treasurer

  • Members
  • 1961 posts

Posted 08 April 2015 - 12:47 PM

I'm finding the text a bit blurry.  maybe it's a contrast thing or color choice....

It's definitely not my monitor since I've not noticed it with many other sites and local applications.....


  • 0

#57 moosetracker

moosetracker

    Senior Member

  • Members
  • 3587 posts

Posted 08 April 2015 - 01:19 PM

What is the timeout on the edit?.. I am looking at my post above and I'm embarrassed over my  using the word through rather then threw.. The edit feature was there right after I posted, it even has a little message I had edited it.. But now I have no option to edit..  I guess time is up to correct, I am left to play the fool :confused:


  • 0
MooseTracker

#58 Stosh

Stosh

    BSA Heretic

  • Members
  • 12165 posts

Posted 08 April 2015 - 02:05 PM

I'm finding the text a bit blurry.  maybe it's a contrast thing or color choice....

It's definitely not my monitor since I've not noticed it with many other sites and local applications.....

 

We haven't had any little nips lately, have we???

 

:)


  • 0

Stosh

 

There's a reason why I don't always answer the phone, doorbell or comments on forums.  :)


#59 Faith

Faith

    Amateur Scouter

  • Members
  • 314 posts

Posted 08 April 2015 - 02:48 PM

I'm a forum profile geek of sorts, I like customizing them (don't ask, I just do, lol.) Is there any particular reason why some genders are hidden and some are not? I can't seem to find where you plug that particular info in (sorry if I'm using the wrong thread to ask this!)


  • 0

"They promised just one hour a week...that's all I have left!" :blink:


#60 Stosh

Stosh

    BSA Heretic

  • Members
  • 12165 posts

Posted 08 April 2015 - 02:58 PM

I thought the same thing as you Faith, but I can't find anywhere to indicate that.  But with the name Faith and a Den Mother avatar, I bet I can guess your gender in less than 3 guesses.  :)


  • 0

Stosh

 

There's a reason why I don't always answer the phone, doorbell or comments on forums.  :)





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users


IPB Skin By Virteq